Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Keizerstraat 25 in Montfoort 3417 EA

Keizerstraat 25

3417 EA Montfoort
Huurprijs € 1,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Algemeen: Het betreft een lichte open winkelruimte met een vloeroppervlakte van ca. 100 m2. De mogelijkheid bestaat om deze ruimte in twee delen op te splitsen. De winkelruimte wordt voorzien van een pantry en toiletruimte en heeft een frontbreedte van ruim 13 meter. Het winkelpand is een onderdeel van het woon/winkelpand waar 6 appartementen worden gerealiseerd. Deze appartementen worden naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft een lichte open winkelruimte met een vloeroppervlakte van ca. 100 m2. De mogelijkheid bestaat om deze ruimte in twee delen op te splitsen. De winkelruimte wordt voorzien van een pantry en toiletruimte en heeft een frontbreedte van ruim 13 meter.

Het winkelpand is een onderdeel van het woon/winkelpand waar 6 appartementen worden gerealiseerd. Deze appartementen worden naar verwachting in 2019 opgeleverd.

Ligging:
Het winkelpand is gelegen aan de Keizerstraat in het centrum van Montfoort. Nabij deze winkelruimte bevinden zich o.a. diverse restaurants, drogisterij, bloemist, kledingzaken, dienstverlening en verswinkels. Montfoort ‘Trouwstad’ is een bourgondisch IJsselstadje gelegen midden in het Groene Hart op korte afstand van de stad Utrecht en centraal ten opzichte van de snelwegen A2 en A12.

Bestemming:
Conform het bestemmingsplan te gebruiken als detailhandel en horeca.

Parkeren:
Er zijn openbare parkeerplaatsen in de omgeving.

Huurprijs:
In overleg

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, volgens de consumentenprijsindex "alle huishoudens" (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg

Betalingen:
Huur en BTW per kwartaal vooruit.

BTW:
Indien huurder niet aan het "90% criterium" voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW.

Aanvaarding:
In overleg

Overige voorwaarden:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Frontbreedte 1400 cm Energie Energieklasse D Energie einddatum 15-11-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
100 m²
Frontbreedte
1400 cm
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.