Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
IJsselveld 2 Nabij in Montfoort 3417 XH

IJsselveld 2 nabij

3417 XH Montfoort
Koopsom € 330.000,- k.k.

Omschrijving

Bouwkavel ca. 750 m2 op het IJsselveld nabij 2 te Montfoort.

De kans uw nieuwe huis naar eigen stijl en smaak bouwen op een locatie waar u vlakbij de natuur woont maar toch, centraal gelegen tussen de grote steden, uitstekend bereikbaar bent. Deze bouwkavel aan het IJsselveld te Montfoort biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren. Vrijstaand, vlakbij het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkavel ca. 750 m2 op het IJsselveld nabij 2 te Montfoort.

De kans uw nieuwe huis naar eigen stijl en smaak bouwen op een locatie waar u vlakbij de natuur woont maar toch, centraal gelegen tussen de grote steden, uitstekend bereikbaar bent. Deze bouwkavel aan het IJsselveld te Montfoort biedt u de mogelijkheid om uw droomhuis te realiseren. Vrijstaand, vlakbij het weidelandschap van het Groene Hart en ook dichtbij het centrum van Montfoort.

Deze kavel van 750 m2 biedt u:
• Bouwen van uw woonhuis met bijgebouw naar eigen wensen;
• Wonen in het Groene Hart, in een vriendelijke buurtgemeenschap;
• Uitstekende bereikbaarheid van openbaar vervoer, de oprit naar de N204 dichtbij en de A12 op 5 autominuten;
• centrale ligging in de randstad tussen Utrecht – Woerden – IJsselstein - Gouda.
• alle voorzieningen van het centrum op loop/fietsafstand;

Realiseer uw droomwoning naar eigen wens! Het perceel is gelegen in een bebouwingslint langs een doorgaande weg, op korte afstand van het stadje Montfoort. Door de ligging is ook Oudewater, Woerden en IJsselstein betrekkelijk snel en eenvoudig bereikbaar, waardoor het ideaal is voor wie vrijstaand wil wonen en toch alle voorzieningen dicht bij huis wil hebben.

Prijzen: De bouwkavel van ca. 750 m2 wordt aangeboden voor een vaste koopsom van € 330.000,-- k.k.

Locatie: Montfoort is een stad en gemeente in het westen van de provincie Utrecht. De gemeente telt ca. 14.000 inwoners en bestaat uit Montfoort en Linschoten.

Het stadje Montfoort is centraal gelegen ten opzichten van de steden Utrecht en Gouda. De stadskern van Montfoort is op loop/fiets afstand te bereiken en heeft nog veel voorzieningen "in huis" zoals diverse winkels, restaurants, terrasjes. De gemeente Montfoort ligt in het Groene Hart van Nederland. De rivier de Hollandse IJssel stroomt door het stadje Montfoort. Werkgelegenheid is volop aanwezig.

Er zijn 5 basisscholen en een middelbare VMBO school in Montfoort aanwezig. Overig voortgezet onderwijs is in Woerden op 8 km afstand. Rond Montfoort zijn goede fiets- en wandelpaden, er zijn diverse fiets- en wandeltochten mogelijk. Met de bus is er verbinding met Utrecht, Gouda, Woerden en Nieuwegein. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Woerden.

Het IJsselveld is gelegen nabij de provinciale weg richting Woerden, IJsselstein en Oudewater, is op korte afstand aangesloten op het wegennet van de A12. Uitstekende openbaar vervoer mogelijkheden naar de omliggende dorpen en steden.

Bijzonderheden:

· Unieke bouwkavel van 750 m2; Max. de bouw van 1 woning van ca. 650 m3 met bijgebouwen van max. 100 m2. De volgende maten zijn verder in overleg met de gemeente van Montfoort.
· De bouwkavel heeft een gezamenlijke oprit met de 2 naastgelegen woningen, de parkeergelegenheid dient op eigen grond plaats te vinden.
· Oplevering kan op korte termijn;
· Geschikt voor aan huis gebonden beroepen.
· Voor mogelijkheid van milieuvriendelijke warmte is er al een warmtebron aanwezig waar men gebruik van kan maken. Alle aansluitingen en nutsvoorzieningen zijn voor rekening koper.
· Er is een bodemonderzoek aanwezig.
· De getoonde impressie is een voorbeeld hoe er gebouwd zou kunnen worden op deze mooie locatie aan het IJsselveld te Montfoort. Er is geen enkele verplichting met betrekking tot dit ontwerp en is niet getoetst bij de gemeente of deze gebouwd kan worden volgens de richtlijnen. Het bestemmingsplan geeft wel aan dat op deze locatie een vrijstaande woning mag worden gebouwd met bijgebouwen mits u zich houdt aan bestemmingsplan en welstandnota betreffende het IJsselveld.

Voor bebouwingslijn voorzijde zie tekening ingezonden bij voorontwerp.
· De bestaande opstal (schuur) dient na gunning van het woonhuis gesloopt te worden voor rekening van koper.

Gaat u de uitdaging aan om uw eigen droomhuis te bouwen op deze fraaie locatie?
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Koopsom € 330.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 750 m² Kadasteroppervlakte 2590 m² Kadastrale gegevens Gemeente Linschoten Sectie A Perceelnummer 1750 Oppervlakte 2590 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.