Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bovenkerkweg 35 A Nabij in Montfoort 3417 TA

Bovenkerkweg 35 A NABIJ

3417 TA Montfoort
Vraagprijs € 500.000,- k.k.

Omschrijving

Aan de Bovenkerkweg in Montfoort ligt op de hoek van Bovenkerkweg en de Parklaan aan een groenvoorziening een braakliggend perceel van ca. 1.095m² die de mogelijkheid biedt voor het realiseren van een grote vrijstaande woning. Het perceel ligt aan de rand van Montfoort, in een wijk met vrijstaande woningen, nabij het park, de scholen, tegenover het sportcomplex, dichtbij het centrum en dichtbij...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de Bovenkerkweg in Montfoort ligt op de hoek van Bovenkerkweg en de Parklaan aan een groenvoorziening een braakliggend perceel van ca. 1.095m² die de mogelijkheid biedt voor het realiseren van een grote vrijstaande woning. Het perceel ligt aan de rand van Montfoort, in een wijk met vrijstaande woningen, nabij het park, de scholen, tegenover het sportcomplex, dichtbij het centrum en dichtbij een stilte/wandelgebied. De locatie wordt grotendeel begrensd door een brede sloot en een fraaie bomenpartij.

Montfoort
Montfoort is een centraal gelegen pittoresk stadje in de historische gemeente Montfoort en telt bijna 14.000 inwoners. Montfoort is gelegen aan de Hollandse IJssel, een belangrijke toeristische vaarroute en ligt te midden van het Groene Hart. Door de situering aan de N228, een belangrijke verbindingsweg tussen Gouda en De Meern, en de N204, welke Montfoort verbindt met Woerden en de nabijgelegen Rijksweg A12, is het mogelijk via een vlotte ontsluiting Utrecht, Rotterdam en Den Haag binnen 20 tot 30 minuten te bereiken. De centrale ligging in combinatie met de landelijke ligging vol ruimte en rust maken Montfoort tot een aantrekkelijke woonomgeving.
Het centrum van Montfoort ligt op een steenworp afstand en biedt alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, supermarkten en overige faciliteiten binnen enkele minuten bereikbaar.
Het centrum van Woerden ligt op een kleine 9 km afstand en is goed bereikbaar. Hier treft u een zeer hoog voorzieningenniveau, zoals een diversiteit aan winkels, sportfaciliteiten, voortgezet onderwijs en een NS-station.
Daarnaast vindt u in de nabije omgeving een keur aan recreatiemogelijkheden, waaronder diverse prachtige wandel- en fietsroutes, watersport- en kampeervoorzieningen. Door de ligging van de locatie van dit perceel ervaart u direct de rust van het landelijke groen en de klein stedelijke sfeer van Montfoort.

Bouwplan
Op dit mooi grote perceel van ca 1.095m² kunt u uw droomhuis realiseren met eigen toegangsbrug en parkeergelegenheid op eigen terrein.
Het realiseren van uw eigen droomwoning komt nog een stap dichterbij omdat u zelf uw huis kan bouwen en naar wens kan indelen.

Heeft u interesse in deze kavel en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 500.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Perceeloppervlakte 1095 m² Kadasteroppervlakte 1095 m² Kadastrale gegevens Gemeente Linschoten Sectie G Perceelnummer 1862 Oppervlakte 1095 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring