Mijn favorieten

Aankoop

Zorgeloos een huis kopenEen huis aankopen is voor velen geen dagelijkse kost. Een spannende gebeurtenis waar veel emotie bij komt kijken. Elke situatie en woning is anders. Dit weten wij bij Jacobi ERA Makelaardij. Om u zo goed mogelijk te begeleiden en ontzorgen luisteren wij vooraf naar uw wensen om een daarna een plan van aanpak te maken dat bij u past en aanspreekt. Van ons kunt u verwachten dat uw belang altijd voorop staat en u als klant centraal staat in het proces.

Een huis is veel meer dan een paar stenen. In een huis dat bij je past voelt u zich thuis en is een plek waar u tot rust komt. Laat u bij deze belangrijke en spannende beslissing bijstaan door onze aankoopmakelaars. Aankoopbegeleiding is een dienst waarin u van A tot Z begeleid wordt door een makelaar die opkomt voor uw belangen.

De makelaar begeleidt u bij de bezichtigingen, beoordeelt de staat van onderhoud, hij/zij wijst u op de mogelijkheden, op de zwakheden, hij/zij neemt u mee aan de hand. Het is een spannend proces waarbij wij de juiste strategie bewaken, adviseren en het geheel zakelijk en objectief benaderen. Wij onderhandelen over de juiste prijs, de leveringsvoorwaarden en de oplevering. Bij een aankoop controleren wij de koopovereenkomst op (on)juistheden en begeleiden wij u tot, met én na de overdracht bij de notaris. 

Laat u bij een belangrijke beslissing zoals het aankopen van een woning bij staan door een deskundige en die deskundigen dat zijn wij!

Wilt u aankoopbegeleiding ervaren? Neem contact op voor een gratis aankoopbezichtiging.