Mijn favorieten

Taxatie

Altijd een taxatierapport dat aan alle eisen voldoet!

Of het nu gaat om een hypotheekaanvraag voor de aankoop van uw nieuwe woning, verbouwing, echtscheiding, een erfenis, onteigening of een verzoek van de Belastingdienst. Alle instanties eisen dat er een gevalideerd taxatierapport wordt levert.

Validatie van een taxatierapport betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én het taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, het NHG en de hypotheekverstrekkers.

Onze ervaren taxateurs taxeren voor zowel particulier als zakelijk vastgoed en zijn ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) in de kamer Wonen, Bedrijfsmatig Vastgoed-Grootzakelijk Vastgoed en Landelijk en Agrarisch vastgoed.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en zijn aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en voor de zakelijke markt bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Zo bent u bij ons altijd verzekerd van een taxatierapport dat aan alle eisen en wettelijke regels voldoet.