Mijn favorieten

Verkoop

Huis verkopen?
 

Een huis verkopen is voor velen geen alledaagse kost. Kortom een spannende gebeurtenis. Met een hart vol inlevingsvermogen staan wij graag voor je klaar om u tijdens dit hele proces te begeleiden en vooral te ontzorgen. Elke woning en elke situatie is anders. Daarom nemen wij graag de tijd om jouw wensen en doelen te bespreken om zo een persoonlijk plan van aanpak te maken.

Bij de verkoop van een woning is de eerste indruk vaak een trigger om binnen te willen kijken. Een goede presentatie is daarom belangrijk. Wij besteden hier, samen met een professionele fotograaf, veel aandacht aan. Door gebruik van verschillende websites, social media en ons grote zoekersbestand zorgen wij er voor dat jouw woning de juiste doelgroepen bereikt.

Onze makelaars en medewerkers zijn allen woonachtig in de omgeving. Dit verklaart ook waarom wij als geen ander weten hoe de woningmarkt in deze regio in elkaar steekt. Als ERA makelaar worden wij voortdurend getraind op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en hebben wij de middelen op jouw huis optimaal te promoten. Met ons hele team streven wij naar een voor jou zorgeloze verkoop met het hoogst haalbare resultaat!


Overweeg jij om je woning te verkopen en wil je meer weten over onze werkwijze? Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken!